KAVUN İÇİNDE BOMBA PARFE
pratik yemek tarifleri-fd |
pratik yemek tarifleri-fd |
pratik yemek tarifleri-fd |
1 pkt yulaflı bisküvi
2 şeftali,kayısı
1 pkt krem şanti
2 sb süt
YAPILIŞI:Krem şantiyi soğuk süt ile çırpın üzerine bisküviyi gelişi güzel elimizle kırın ve meyvaları küp küp kesip hepsini karıştırın.Kavunu üst kısmından bıçak yardımıyla kapak kesip çıkarın kaşık yardımıyla kavunun içini tamamen boşaltın krem şantili harcı içine doldurup derin dondurucuda en az 4 saat ,en uygun olanı 1 gün bekletip dilimleyip yada dilimledikten sonra eni 2 cm kalınlığında kesipde servis yapın..AFİYET OLSUN...
NOT:Çok hafif bir tatlı deneminizi tavsiye ederim yiyenler çok beğendi..
Yorumlar
Yorum Gönder